HypotheekVakman doet dit voor jou

Onze voornaamste advieswerkzaamheden liggen op het gebied van hypotheken en aanverwante verzekeringen. Wij weten als geen ander dat een huis kopen ingewikkeld en persoonlijk is. Daarom helpen wij jou om een passende hypotheek te vinden. Een hypotheek die niet door computers, maar door ons in samenspraak met jou wordt samengesteld. Wij zien geen nummers, maar jou als mens met dromen en wensen. Zo helpen wij jou verder. 

Kennismaking
We starten altijd met een persoonlijk gesprek. Tijdens deze kennismaking inventariseren we goed wat de vragen, wensen en doelstellingen zijn van jou en/of jouw gezin. Tevens leggen wij in dit eerste gesprek uit hoe wij te werk gaan en wat je moet betalen voor onze werkzaamheden.

Diensten en producten
Vervolgens zoeken wij op basis van de informatie die we van je hebben gehad één of meerdere passende financiële producten of diensten. Wij brengen je wensen en mogelijkheden in kaart en eventuele risico’s worden vastgesteld. Je krijgt van ons een heldere, duidelijke uitleg over de verschillende opties, de gevolgen en de overheidsregelingen op dit gebied. 

Totaaladvies
Jouw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren combineren we tot één totaaladvies. Dit advies ontvangt je van ons op schrift en/of per email, uiteraard in begrijpelijke taal. Het advies sluit perfect aan bij hetgeen dat we samen hebben besproken. 

Uitvoer van het advies
Aan de hand van ons advies neem je een beslissing. Uiteraard en indien gewenst kunnen we ook de uitvoer van het advies voor onze rekening nemen. Bemiddeling heet dit formeel. Wat we daarbij doen is het product daadwerkelijk voor je afsluiten. Hiermee dragen we zorg voor een professionele overdracht van ons advies naar een aanbieder, bijvoorbeeld een bank of verzekeraar. 

Controle dienstverlening
Gedurende én na het uitvoerproces voeren we diverse controlerondes uit. Houdt de aanbieder van het product of de dienst rekening met alle wensen die jij hebt aangegeven, kloppen de bedragen en voorwaarden, zijn de polissen goed opgemaakt, et cetera? Gaat er ergens iets mis, dan zorgen we ervoor dat de fout direct wordt hersteld. 

Nazorg en vervolgadviezen

Heb je na verloop van tijd nog vragen over het eerdere advies of de bemiddeling, dan staan we je graag te woord. Verandert je situatie of verandert er iets in de markt, bijvoorbeeld door de komst van nieuwe wetgeving, dan zijn we je met onze adviezen graag opnieuw van dienst. Omdat we je al kennen, gaat dat advies sneller en dat zie je terug in ons adviestarief. 

Onze tarieven
Doordat we als adviseur volledig onafhankelijk zijn, pakken onze adviezen op lange termijn altijd voordelig voor je uit. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

HypotheekVakman maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie