Tarieven

HypotheekVakman heeft voor jou één van de scherpste tarieven voor advies en bemiddeling inclusief persoonlijke begeleiding. Dit doen wij door efficiënt te werken en de kosten laag te houden. Fijn voor jou, jouw kosten zijn al hoog genoeg!

Starter: € 2.350,= 
Je koopt je eerste huis, al spannend en duur genoeg. Je krijgt vakkundige begeleiding van kennismaking tot aan de sleutel van je eigen huis. Samen met jou maken we het hele traject van hypotheekadvies en bijbehorende keuzes inzichtelijk, de hypotheekadviseur ontzorgt je daarbij. Maak een afspraak voor je eerste vrijblijvende kennismaking.

Overige tarieven
Vaak heb je bij een hypotheek een risicodekking nodig, zoals een overlijdensrisicoverzekering en/of een woonlastenbeschermer. HypotheekVakman hanteert hiervoor een scherp tarief van € 195,=.

Het kan in sommige situatie voorkomen dat er een opslag in rekening wordt gebracht, zoals bij ZZP-ers/ondernemers, bij een complexe situatie, een familiehypotheek of bij het afsluiten van de hypotheek bij een serviceprovider. De opslag bedraagt tussen de € 325,= en € 450,=.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.  

Onafhankelijk advies voordeliger
Ons advies is volledig onafhankelijk. Via ons heb je toegang tot vrijwel alle hypotheekaanbieders en verzekeraars, ook degene met een lage rente en/of premie. In combinatie met de juiste hypotheekconstructie kan daarin een belangrijk (financieel) voordeel schuilen, het kan je honderden of zelfs duizenden euro’s besparen tijdens de looptijd. Door deze en andere vergelijkbare voordelen, ben je met individueel hypotheekadvies vaak voordeliger uit.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

HypotheekVakman maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie