Hypotheekadviseur Zeist


HypotheekVakman: onafhankelijk hypotheekadviseur

Bezoek en contact

Adres: 1e Hogeweg 198, 3701 HL, Zeist
Telefoon: 030 268 0264 / 06 22 69 49 41

Bereikbaar op:

Maandag 09:00 - 21:30
Dinsdag 09:00 - 21:30
Woensdag 09:00 - 21:30
Donderdag 09:00 - 21:30
Vrijdag 09:00 - 21:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Over HypotheekVakman

Welkom bij HypotheekVakman. Al meer dan 30 jaar heeft Paul van Manen ervaring in de wereld van hypotheken. En met die ervaring en vakkundigheid helpt hij zijn klanten graag. Door ze te ontzorgen, en net dat extra stapje te zetten. Persoonlijk en op maat.

Een gesprek bij de notaris, een opdracht voor een taxatie of een financieel vraagstuk? Ook daar helpt Paul bij. Dit alles voor één vaste prijs, met een gratis eerste adviesgesprek. Zo laat hij zien dat zijn dienstverlening het waard is. En dat resulteert in tevreden klanten.

  • Blije klanten (9.9 op Advieskeuze)
  • Dat éxtra stapje
  • Vakkundig
  • Goede communicatie
  • Ontzorgen

Hypotheekadvies voor starters

In zijn werk als hypotheekadviseur ontdekt Paul al snel een voorliefde. Hij krijgt energie van mensen ontzorgen. En dan vooral starters, waarvoor het eerste koophuis een spannende stap is. Als starter loop je tegen verschillende uitdagingen aan. Paul begeleidt je hierbij stap voor stap. Vanaf het zien van je droomwoning, tot aan de sleutel van het eerste huis. Zo begeleidde hij ook zijn eigen twee dochters.

In deze uitdagende woningmarkt helpt HypotheekVakman je om wat soms onmogelijk lijkt, mogelijk te maken. Hier helpt de expertise in complexe financiële vraagstukken bij.

“Paul heeft ons als starters op de woningmarkt enorm goed geholpen. Hij is vriendelijk, rustig, denkt met je mee, is goed bereikbaar, en weet alles helder uit te leggen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar financiering voor zijn/haar huis.” -Lisa en Jordy

Ervaren hypotheekadviseur in Zeist

Als geboren en getogen Zeistenaar kent Paul de stad van onder tot boven. Van leuke tot minder leuke plekken: Paul kan je er alles over vertellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Met een uitgebreid zakelijk en sociaal netwerk in Zeist geeft HypotheekVakman hier onderscheidend hypotheekadvies. Met korte lijnen in de communicatie, focus op jouw wensen en continu persoonlijke betrokkenheid.

Hypotheekadvies in de omgeving Utrecht, Amersfoort, Driebergen, Doorn, Bunnik, Odijk, De Bilt, Bilthoven, Maarn, Soesterberg en Woudenberg

HypotheekVakman is gevestigd in Zeist, maar werkt daarnaast ook in omstreken. Zo zijn veel klanten gefocust op Utrecht of Amersfoort. Maar ook bij de koop van een huis in de omliggende dorpen kan Paul je helpen.

Reviews

Paul van Manen is altijd erg betrokken bij klanten, en is trots op de positieve reviews die hij ontvangt.


Rekentools

Hoeveel kan ik lenen voor een huis?

Je droomhuis gevonden, maar niet zeker of je het wel kunt betalen? Met de rekentool ‘bereken maximale hypotheek’ zie je hoeveel je, op basis van inkomen, kunt lenen.

Kan ik dat huis kopen?

Na eindeloos struinen door Funda vind je het: je droomhuis. Maar kun je dit huis, op basis van inkomen en eventueel het inkomen van je partner, ook kopen? Met de rekentool ‘financiering van je huis’ zie je het snel.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

HypotheekVakman maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie