Over Paul van Manen

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de wereld van hypotheken, als hypotheekspecialist en adviseur. Met al mijn kennis en ervaring wil ik graag mensen helpen.

Ben je starter in de woningmarkt? Met plezier en enthousiasme wil ik je persoonlijk begeleiden, zodat jij jouw woonwens in vervulling kan laten gaan. Heb jij een ingewikkeld financieel vraagstuk? Ik ga dit niet uit de weg en zoek naar een passende oplossing.

Kwaliteit, vertrouwen en betaalbaarheid, dat is waar ik voor sta. Het resultaat is een eigentijds en onderscheidend hypotheekadvieskantoor in de regio van Zeist. Met korte lijnen in de communicatie, focus op jouw wensen en continu persoonlijke betrokkenheid.

HypotheekVakman
Onder de naam HypotheekVakman geeft Paul van Manen jou onafhankelijk advies, ik werk samen met meer dan 25 hypotheekbanken. Op een efficiënte wijze begeleid ik jou in het hele traject van kennismaking tot en met de notaris en de sleutel van jouw huis. Dit alles tegen een zeer scherp tarief.

HypotheekVakman is de ervaren hypotheekadviseur voor de Regio: Zeist, Utrecht, Amersfoort, Driebergen, Doorn, Bunnik, Odijk, De Bilt, Bilthoven, Maarn, Soesterberg, Woudenberg.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

HypotheekVakman maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie